Başkan Baydilli: “Kırsal Mahallelerimizi merkezden ayırmıyoruz”

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü İlçe Belediyesi tarafından kırsal mahallelere yapılan hizmetler kırsalda yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Başkan Metin Baydilli, kırsal mahalleleri merkezden ayırmadıklarını söyledi.

Şanlıurfa'nın 2014'te Büyükşehir olmasıyla birlikte Karaköprü belde statüsünden ilçeye geçti ve 86 köy kırsal mahalle olarak Karaköprü İlçesine bağlanırken,  Karaköprü Belediyesi kendisine bağlanan kırsal mahallelere verdiği hizmet sözünü yerine getiriyor.

SÖZ VERDİK VE YAPTIK

Tüm Kırsal mahallelere çok amaçlı salon yapacaklarını vurgulayan Başkan Baydilli,Kırsal mahallelere taahhüt ettiğimiz gibi çok amaçlı salonların yapımına devam ediyoruz. Şuana kadar 30 Kırsal mahallemizde çok amaçlı salonu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunun yanında Milli Eğitim Müdürlüğümüzden bize devri yapılan atıl durumdaki 14 okulumuzu restore ederek çok amaçlı salona çevirdik” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Baydilli, Çok amaçlı salonları 300 m2 alana inşaa ettiklerini, projenin içerisinde muhtar evi, kütüphane ve taziye evi bulunduğunu sözlerine ekledi.