Sakarya’nın en merkezi ve seçkin ilçelerinden biri olan Serdivan’a hayat katan Serdivan Gölbaşı Konakları projesi toplam 29.500 m2 alan üzerinde, 18 blok ve sosyal tesis olarak oluşturulmuştur. Serdivan Gölbaşı Konakları, villa konforunda ideal bir ev hayalini, tüm detaylarıyla gerçeğe dönüştürmüştür. Dinamik ve modern mimariye sahip 252 daire, mükemmel bir konum ve muhteşem Sapanca Gölü manzarasıyla ideal bir hayat  anlayışı kurulmuştur.

Kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları gibi ortak alanları da içerisinde barındıran Serdivan Gölbaşı Konakları projesi yapımında Işıklar Yapı Ürünleri’ne ait, doğal bir malzeme olma özelliği taşıyan Ekoklinker tercih edilmiştir.

Işıklar Ekoklinker, sağlam yapısı, yangına dayanıklılığı, mükemmel ısı izolasyonu ve gerçek ses yalıtımı sayesinde Serdivan Gölbaşı Konakları’nın kaliteli yapısını arttırmıştır. Sistem kesitinin inceliğinden dolayı mekanlarda alan kazanımı da sağlamaktadır. 1000 derecenin üzerinde pişirilmiş kilin mükemmel dayanıklılığı sayesinde Ekoklinker, Gölbaşı Konakları’nın duvarlarına sağlam ve koruyucu bir yapı oluşturmuştur. Ekoklinker içerisinde bulunan mineral yalıtım levhaları ile Gölbaşı Konakları’nda yaşayanlar tarafından dış sesler yok denecek kadar az algılanacak, doğanın huzuru iç mekanlarda  yaşatılacaktır. Ayrıca, A1 sınıfı yanmaz ürün olma özelliği ile Ekoklinker yapılarınıza ve size güven sağlayacaktır.