Yurdumuzun Dört Bir Yanındaki Projeleri Kimler Hazırlıyor? Ürünleri Kimler Seçiyor? Takip Ediyor musunuz?

Hastaneleri, Adliye Saraylarını, Genel Müdürlük Binalarını, Okulları, Kongre Kültür Merkezlerini, Spor Komplekslerini, Fakülte Binalarını, Havalimanlarını… Yurdumuzun Dört Bir Yanındaki Projeleri Hazırlayan Ürünleri Seçen, Şartnameleri Oluşturan Proje Firmalarını ve Güncel Projelerini İletişim Bilgileri İle Beraber Veriyoruz.

Size Özel Yönetim Panelinizden Teknik Şartname, Teknik Detay ve Proforma Fatura Örneğinizi İndiren Kamu Kurum Ve Proje Ofislerini Kurum/Firma Adı, Yetkilisi, Telefonu ve Mail Adresi İle Birlikte İndirdiği Dosyanın Adını, Saatine Kadar Listeleyebilirsiniz…

Kamu Kurumlarının, Proje Ofislerinin Ücretsiz Faydalandığı Şartname Havuzumuza Sizler de Katılın, Projeler Hazırlanırken, Ürünler Seçilirken Mahal Listelerinde Yerinizi Alınız.

Ayrıca Yılda Yaklaşık 3.000 Şantiyede, Mimaride, Mekanikte, Elektrikte, Peyzajda Hangi Ürün Alınacak Tek Tek, Kalem Kalem Yayınlıyoruz. Kimseyi Arayıp Sormadan, Şantiye Şantiye Dolaşmadan, Boşa Zaman Harcamadan Hepsini Öğrenebileceksiniz.

Prestijprojeler.com Türkiye de Kamu Kurumlarının, Tüm Mimari ve Mühendislik Disiplinlerin Ücretsiz Olarak Kullandığı, İhale Duyuru ve Sonuçlarını Takip Ettiği, Yatırımcı Kurumları Analiz Ederken Şartname ve Proforma Fatura Desteği de Alabildiği Tek Platformdur.